ATC CNC Router Makinesi Ile Zamandan Tasarruf Edin 25EKİ
ATC CNC Router Makinesi Ile Zamandan Tasarruf Edin

ATC ( Otomatik takım değişim) CNC Routerlarda ise işlem esnasında yapılacak işleme göre takım uçları otomatik olarak değişir. Cnc makine kafası yapılacak işleme göre otomatik olarak makine tezgahında bulunan alana gidip, uygun takımı kafaya monte eder ve işlemine devam eder. Bu sayede makine işlem sırasında durdurulmaz ve zaman kaybı yaşatmaz. Hızlı imalat, seri üretim yapan 7/24 vardiyalı çalışan fabrikaların tercih sebebidir. CNC Router makinelerimizden olan LM-R3000, otomatik takım değişimli (ATC) modeldir.

X köprü ekseninde Gantry (iki motoru köprülü çalıştırma) özelliği, unıversal ISO G kodu işleme özelliği ile programlama hassasiyeti 0,001 ve maksimum ilerleme hızı 70.000 mm/dk. olan modelimiz, yüksek hızlı veri işleme, hata ve alarm durumunda uyarı ve tespit sistemi, takım yolu ön izleme fonksiyonu, çalışma esnasında durma, kaldığı yerden devam etme özelliğine sahiptir.

Linermak Tavsiyesi: LM- R3000 modelimiz için daha fazla bilgi almak isterseniz bu link size faydalı olabilir.

Cnc Router makineleri işlem yaparken tasarıma bağlı olarak malzeme üzerinde farklı etki görülmek istendiğinde uç değişimi işlemi yapılır. Bu esnada makine durdurulur. Operatör makine kafasına farklı bir uç yerleştirir. Sonrasına makineye start verir. Bu seri üretimde oldukça fazla zaman kaybına neden olmaktadır.

Yaratıcı İşler için Bizimle İrtibat Kurun

Cnc Router ve Lazer makineleri ile üretiminizi artırın!